Cart 0
 
 

 
 

Beter dan deze gecustomizede Land Rover D90 krijg je ze vandaag niet te zien

"Het laatste trucje van de mannen van Cool & Vintage is deze schitterende zwart-grijze Land Rover D90 uit 2002. Tot in de puntjes is dit offroad-monster opgeknapt en mocht je interesse hebben in deze Defender: de prijs is op aanvraag.

 
 

 
 

Een vintage Land Rover Defender heeft er nog nooit zo cool uitgezien

"Een Land Rover Defender Heritage nog cooler maken? Het klinkt praktisch onmogelijk, maar Cool & Vintage wist het toch te flikken. De autoverkopers hebben het voertuig onder handen genomen en gerestaureerd en aangepast.

In deze serie foto's heeft het bedrijf de wagen meegenomen naar 'Mars' voor een stijlvolle, intergalactische omgeving. Veel beter dan dit wordt het niet!"

 
 

 
 

Een lichtblauwe Land Rover Defender staat vanaf nu op jouw verlanglijstje

"Het team van Cool & Vintage kwam onlangs deze matblauwe Land Rover Defender uit 1996 op het spoor. Het goeie nieuws: hij staat te koop, zij het wel dat de prijs op aanvraag is. Toch raden we je van harte aan om hem aan je collectie toe te voegen."

 
 

 
 

Deze Land Rover Series 2A is volledig opgeknapt en je kan er meteen mee op avontuur

"Deze 2A Series werd ongeveer 4 jaar geleden opgeknapt. Afgewerkt in oranje met Wolf Wheels en Mud BF Goodrich banden, zwarte mohair-canvas motorkap en zwarte vinyl-voorstoelen. Daarnaast heeft de ouderwetse wagen moderne upgrades gekregen, zoals een USB iPhone-oplader. "