Cart 0
 

Een café racer, vintage pickup en een bloedmooi model in heerlijke fotoserie

“De mannen van Cool & Vintage weten als geen ander hoe ze hun handel aan de man moeten brengen. Gewoon een advertentie op een marktplaats zetten, is geen optie.

Custom bike gebouwd? Zet er een prachtige vrouw op, rij ‘m samen met een vintage pickup naar de kust en schiet wat awesome foto’s. Dat is hoe je het wél moet aanpakken. Zo gezegd, zo gedaan. Drie prachtexemplaren in één fotoserie.”


Droom weg bij deze video van twee modellen op roadtrip in een vintage Land Rover

“De mannen van Cool & Vintage zijn weer aan de bak gegaan. Wat ze doen? Precies wat de naam zegt: vintage auto’s opknappen en er vervolgens coole dingen mee doen. Hun laatste project? Een gele Land Rover Defender.

Wat kun je er dan zoal mee doen, horen we je denken. Nou, je kunt er bijvoorbeeld twee modellen mee laten rijden over het prachtige eiland Madeira, terwijl ze ondertussen uitstappen om dansjes te doen in bikini. Er is zoveel om van te genieten in deze video, niet te doen.”


Originele 1982′ Land Rover 109 omgebouwd tot coole Beach Runner

“De mannen van het Portugese Coolvintage zijn koningen in het verwerken van nieuwe materialen in traditionele esthetiek. Met deze tijdloze Landrover 109 4X4 bewijzen ze opnieuw waarom.

De Land Rover komt van een Portugese televisiemaatschappij die ‘m sinds 1982 in bezit heeft gehad en de wagen slechts gebruikte voor opnames. Lees: compleet origineel en slechts dertigduizend kilometer op de teller.”


 
 

Deze Gerestaureerde Land Rover Defender is Top-notch

“Van oudsher houden mannen van avontuur en van auto’s. Als kleine jongens hielden we er al van om met kleine speelgoedautootjes onszelf uren te vermaken. Die liefde blijft. Wie houdt nu bijvoorbeeld niet van een ruige Defender? Oké, hou je vast, want deze gerestaureerde Land Rover Devender 90 is super nice én te koop.”